![]() |
![]() |
|
|
|
Moderator: Hector |
|
Strona główna » Fora główne » Jaki mam sobie kupić samochód? |
Strona 2 z 2
Poprzednia 1, 2
|
|
|---|
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
|
Ultimate Tuningforum Master
![]() Dołączenie: Sie Wto 09, 2005 8:23 am Posty: 841 Miejscowość: Szczecin Posiadane auto: czarne |
||
|
||
| Góra |
|
|
|
User
![]() Dołączenie: Paź Wto 21, 2008 6:45 pm Posty: 26 Miejscowość: ---Kielce--- Posiadane auto: coś tam jest:) ... |
|||
|
|
|||
|
_________________ ![]() Odkładamy pieniążki na nowe Scirocco |
|||
| Góra |
|
||
|
![]() Dołączenie: Lis Pią 02, 2007 4:43 pm Posty: 510 Miejscowość: Rotterdam , Szczecin Posiadane auto: mk5 GTI U.S.A |
||||
|
||||
|
_________________ |
||||
| Góra |
|
|||
|
![]() Dołączenie: Sie Wto 09, 2005 8:23 am Posty: 841 Miejscowość: Szczecin Posiadane auto: czarne |
||
|
||
| Góra |
|
|
|
Advanced User
![]() Dołączenie: Paź Pon 05, 2009 7:52 pm Posty: 73 Miejscowość: Łaziska Górne Posiadane auto: Rover 414 SI 98' |
|||
|
|||
|
_________________ Przekręcam kluczyk i do uszu dolatuje przyjemny pomruk silnika... ...wciskam pedał przyspieszenia i niewidzialna siła wciska mnie w fotel |
|||
| Góra |
|
||
|
Tuningforum master
![]() Dołączenie: Wrz Sob 13, 2008 9:13 am Posty: 477 Miejscowość: Śląsk - Gliwice :) |
|||
|
|||
|
_________________ ![]() Dziękuję, dobranoc
|
|||
| Góra |
|
||
|
Advanced User
![]() Dołączenie: Paź Pon 05, 2009 7:52 pm Posty: 73 Miejscowość: Łaziska Górne Posiadane auto: Rover 414 SI 98' |
|||
|
|||
|
_________________ Przekręcam kluczyk i do uszu dolatuje przyjemny pomruk silnika... ...wciskam pedał przyspieszenia i niewidzialna siła wciska mnie w fotel |
|||
| Góra |
|
||
|
OJCIEC MODERATOR
Dołączenie: Cze Pon 27, 2005 11:28 am Posty: 2098 Miejscowość: Małopolska/KCH Piwo: TYSKIE ew. ŻYWIEC |
||||
|
||||
|
_________________ www.dtm.xt.pl <---- Departament Tuningu Małopolska
|
||||
| Góra |
|
|||
|
Advanced User
|||
|
|||
|
|||
| Góra |
|
||
|
![]() Dołączenie: Lut Nie 22, 2004 8:04 pm Posty: 2540 Miejscowość: Szczecin Posiadane auto: VW 9N i Honda ED9 |
|||
|
|||
|
_________________ jem ciastko i mam ciastko... |
|||
| Góra |
|
||
|
Advanced User
|||
|
|||
|
|||
| Góra |
|
||
|
![]() Dołączenie: Lis Pią 02, 2007 4:43 pm Posty: 510 Miejscowość: Rotterdam , Szczecin Posiadane auto: mk5 GTI U.S.A |
||||
|
||||
|
_________________ |
||||
| Góra |
|
|||
|
![]() Dołączenie: Maj Pią 23, 2008 3:10 pm Posty: 679 Miejscowość: FZ/DL Posiadane auto: e46-m57d30 |
|||
|
|||
|
|
||
|
Forum Master
![]() Dołączenie: Maj Sob 30, 2009 11:44 pm Posty: 212 Miejscowość: Ruda Śląska Posiadane auto: Mazda 323 bg 1.6 |
|||
|
|||
|
_________________ ![]() project pink JDM, coming in 2011 |
|||
| Góra |
|
||
|
Tuningforum master
![]() Dołączenie: Wrz Sob 13, 2008 9:13 am Posty: 477 Miejscowość: Śląsk - Gliwice :) |
|||
|
|||
|
_________________ ![]() Dziękuję, dobranoc
|
|||
| Góra |
|
||
|
Strona główna » Fora główne » Jaki mam sobie kupić samochód? | Strona 2 z 2 Poprzednia 1, 2 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |