AMONe napisał:
hehe... tak jak znajomy 126p z silnikiem od 127
Tez mam takiego znajomego. W Malara wsadza silnik 1,1 od Zastawy + turbo od czegos tam i zawiasy od poloneza :]
Ciekawe co z tego wyjdzie. Ale na pewno kopa bedzie miało :]
AMONe napisał:
Słuchaj "Szo" piszemy do "Miśka" żeby nam zrobił forum próbne i jeszcze pewnie osób się zwali i może wejdzie na Główne... co ty na to?
JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA!
Tutaj mało osób pisze bo w zasadzie to nikt tu nie zaglada ale jak bedzie na stronie głownej to co innego!
PS> To który z nas pisze? Ja proponuje Ciebie - lepiej go znasz i jestes dluzej na forum.
OK.
A poza tym to : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU - WYSOKICH OBROTÓW WSZYTKIM!!
A poza tym to : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU - WYSOKICH OBROTÓW WSZYTKIM!!
witam!!jestem za stworzeniem forum asterixa i kadeta tez odnosnie tego co pisaliscie wczesniej... rozumiem AMONe jesli o satysfakcje ale rozkladanie kompletnego GSI i wkladanie go w "bude" classica jest chyba troche bez sensu ze wzgledu na koszty... bo pomysl pozostanie ci w sumie to samo Gsi tylko w karoserii twojej wczesniejszej astry W tym przypadku chyba wolalbym zrobic tak jak mowil Szo... kupic GSI i je odpicowac, zrobic PIMP MY RIDE bo po co tracic kase na przekladanie skoro takie gotowe GSI mozna podszlifowac zchipowac zrobic konkretna blachare german style i bedzie full wypas taki ze ludzie "ukreca sobie leb" a tak a propos jestem posiadaczem mułowatej astry f 1.6 GL (3d hatchback).prawdopodobnie za jakies pół roku zmienię furke na inną ale jesli stworza forum to i tak bede zagladal bo mam sentyment do asterki-w koncu to moj pierwszy wlasny samochod pozdro 4 all
AMONe napisał:
Rzadnego oddźwięku na maila
i co juz sie poddaliscie to fakt ze bez forum ciezko w ogole trafic na ten topic...sam trafilem przez przypadek...ale mozna by na kazdym forum zrobic temat np "astra&kadet team"-zapraszamy do topicu w dziale dla tworzacych sie klubow co wy na to?? ale to trzeba chciec i jeszcze czasem tu zagladac a jak widze chyba sie juz poddaliscie na amen
no coz nie dziwie sie ze Misiek nie zgadza sie na utworzenie forum bo zbyt malo ludzi tu zagląda
no to w takim razie zonk
Szybka odpowiedź
Przeglądają temat
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
Wiesz GSI tez mozna extra przerobic...
Ale to prawda zrobienie "czegoś" z "nieczego" sprawia wieksza satysfakcje niz kupienie gotowca. Masz pewnosc o niepowtazalności
Taka Astra z napisem Classic, która ma pod maska C20LET moze narobic komus niezłego obciachu.
Wiem cos o tym. Moj ojciec miał kiedys Fiata 125 z silnikiem od Audi 2500 cm3. Na swiatłach nie miał sobie rownych.
Forum: http://forum(...)php?f=84
Strona oficjalna klubu: http://att.etuning.pl